Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Betalsätt

Kort, faktura och direktbetalning via Klarna Checkout.

Fraktavgift

Endast leverans inom Sverige. Fraktavgift LITEN 19 kr och STOR 49 kr. Fri frakt för köp över 700 kr.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller i 14 dagar. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via mejl.

Leveranser

Beställningar skickas normalt som brev. Beställningar som inte ryms i brevinkast skickas som postpaket och hämtas ut på PostNords utlämningsställe. Leveranstiden är normalt 2–7 arbetsdagar. Under jul och sommar kan det ta längre tid, detta aviseras då vid köp.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Returer

Returer sker på egen bekostnad, med undantag för om varan är defekt eller vid fel paketering. Returer ska skickas som brev eller paket. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du skickar tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att skicka tillbaka ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Frågor?

Vid eventuella frågor eller problem, kontakta mejlatill@didring.se

Adress

Didring Ord & Bild AB
Runslingan 20 A
224 77, Lund

Organisationsnummer

556984-0951

Pin It on Pinterest